Externe Links

- Albeweging van Rian Smolders en Wim Weel 

De Website van mijn leraren van Albeweging, hier train ik regelmatig en doe veel kennis en ervaring op.  Mijn thuishonk, mijn taiji sifus.

- TaiChi for Health Institute

De website van Paul Lam en zijn TaiChi for Health organisatie. Hier vind je ook zijn leraren en heel veel informatie over zijn lessen en contacten. Deze Website bevat onder andere een lijst van geregistreerde leraren van over de hele wereld.

- Kwestie van Gewicht

De website van Simone Molenaar - Broersz voor haar gezondheids studio met veel persoonlijke aandacht.  Hier trainen we zondags samen en wisselen kennis en informatie uit over Taiji en bewegen.

-   Yoga Centrum Dongen

De website van Nicole en  Erna voor hun Yoga centrum waar naast de Taiji lessen diverse Yoga activiteiten worden aangeboden. Hier trainen we van januari 2022 iedere woensdag.Vanaf 2023 trainen we op dinsdagavond ipv woensdag.

 

Algemene TaiChi pagina’s met diverse leraren en activiteiten

- Stichting Taijiquan Nederland

De website van de landelijke STN met veel informatie over leraren en evenementen in Nederland.  Zij organiseren oa een landelijke Taijidag in november.

- Inner Touch Tai Chi

De website van Inner Touch waar in april de Wereld Tai Chi dag gevierd wordt.   Mooie organisatie met leuke en boeiende workshops.