Sinds  september 2017 was ik tot september 2019 gecertificeerd Instructeur voor TaiChi voor Energie van het TaiChi for Health programma van Dr. Paul Lam.  Helaas kon ik mijn certifikaat niet verlengen. Er is nu geen Master trainer meer voor Nederland en het persoonlijke contact met Ellen Reitsema was voor mij medebepalend voor het verwerven en verlengen van mijn certificering.   De kennis blijft en houd ik nu op peil met Online trainingen en DVD's die beschikbaar zijn vanuit de TCH website en Onlinesessies die mogelijk zijn.

 

Dr. Lam heeft bewegingen van de Chen en Sun stijlen zorgvuldig gecombineerd om een ‚Äč‚Äčkrachtige synergie in Tai Chi voor Energie te produceren. Dit programma verbetert uw gezondheid en welzijn, interne energie en het vermogen om stress te beheersen. Dit is een natuurlijk vervolg van de Tai Chi voor revalidatie vorm.

 

Dr. Paul Lam is een internationaal gerespecteerde TaiChi Expert die over de hele wereld  de TaiChi van het TaiChi for Health Institute verspreidt en promoot. Samen met Medische en TaiChi specialisten is het complete oefenprogramma ontwikkeld.

Voor een van deze vormen, TaiChi voor Energie, Was ik dus tot september 2019 gecertificeerd instructeur.  Daarnaast beoefen ik de verschillende vormen zoals TaiChi voor Diabetes, TaiChi voor Arthritis 1 en 2 en zittend, TaiChi voor Osteoporose, TaiChi for Revalidatie, TaiChi voor Beginners en TaiChi voor Energie 2.