Sinds juni  2016 was ik gecertificeerd Instructeur voor TaiChi voor Diabetes van het TaiChi for Health programma van Dr. Paul Lam. Het is een hele rustige en complete TaiChi ( =Taiji) vorm, uitermate geschikt om op een rustige manier , stress verminderend, te oefenen. Zoals de naam aangeeft is de TaiChi vorm ontwikkeld voor mensen die bekend zijn met Diabetes maar ook uitermate geschikt voor anderen die op een rustige manier aan hun gezondheid willen werken. Het is een uitstekende manier om kennis te maken met TaiChi en de rustige oefeningen in de lessen.

 

Dr. Paul Lam is een internationaal gerespecteerde TaiChi Expert die over de hele wereld  de TaiChi van het TaiChi for Health Institute verspreidt en promoot. Samen met Medische en TaiChi specialisten is het complete oefenprogramma ontwikkeld.

 

Voor een van deze vormen, TaiChi voor Diabetes, was ik tot een paar jaar geleden dus gecertificeerd instructeur.  Daarnaast beoefen ik de verschillende vormen zoals TaiChi voor Arthritis 1 en 2 en zittend, TaiChi voor Osteoporose, TaiChi for Revalidatie, TaiChi voor Beginners en TaiChi voor Energy 1+2.